Nyitva: 09:00 – 20:00
lurdy_logo_white_big
Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont

Kiállításokra szabott elhelyezkedés

A Lurdy Konferenciaközpont az utóbbi 7 évben az egyik legnépszerűbb budapesti kiállítóhelyszínné vált.

A helyszín mellett az alábbi hozzáadott értékeket tudjuk adni.

Jól megközelíthető a helyszín. Tömegközlekedéssel vagy autóval is könnyű megközelíteni a helyszínt, a parkolás a Lurdy parkolójábanproblémamentes.

Egyszerű a logisztika. A rendezvényközpont központi helyen, a Lurdy első emeletén van. A be- és kipakolást mozgólépcső és teherlift segíti.

Bőséges az ételválaszték. Vendégeinek catering-szolgáltatásunkkal kedveskedhetünk, és az emeleten számtalan étterem és kávézó is van.

Nagyrendezvényekhez is. Akár 1000 fős kiállításokat is ki tudunk szolgálni. A tágas folyosók és a termek elhelyezkedése biztosítja, hogy a legnagyobb rendezvények is kényelmesek maradjanak.

Felszerelve várjuk Önt. Foglalása tartalmazza az alapvető rendezvénytechnikai eszközöket (hang, fények stb.), amelyeketfelszerelünk. Kiegészítő eszközöket is bérelhet, teljeskörűen elintézzük a bérlést és a szállítást is.

Sokszor bizonyítottunk. Számtalan cég szervez hozzánk rendszeresen workshopokat, állófogadásokat és céges rendezvényeket, ugyanakkor az ország vezető marketingszakemberei is visszatérő kiállítóink. Referenciáinkra büszkék vagyunk.

800m2-es központi kiállítótér

Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont

A kiállítások szíve a nagy kiállítótér, ahol kényelmesen elfér akár 60 kiállító standja is.

A helyszín kialakításakor figyelembe vettük, hogy a rendezvények vendégeit egy tág, szellős kiállítótérben fogadja, miközben a kiállítók a központi elhelyezkedés miatt kiemelt területen jelenhessenek meg standjukkal.

Termek előadásokhoz és workshopokhoz

Minden terem a központi kiállítótérből nyílik (a 2 nagyelőadó, a kisebb termek és tárgyalók). A termek részletes adatait átböngészheti ezen az oldalon.

A termek lefedik a teljes rendezvénypalettát, így a kisebb, pár fős workshopoknak épp úgy tudunk helyszínt biztosítani, mint a 700 fős közönségre tervezett előadássorozatoknak.

A célunk az volt, hogy egy olyan rendezvényhelyszínt alakítsunk ki, amely szervezői és vendégoldalról is kifogástalan élményt ad.

Érdeklődését, foglalását, árajánlatkérését küldje a info@lurdykonferencia.hu e-mail címre.

hu_HUHungarian